Monipuoliset ja laadukkaat rengastyöt korjaamostamme Hartolassa

Soita nyt!

Autokorjaamo T ja P Lahti tekee tarvitsemasi rengastyöt Hartolassa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa renkaiden vaihdot, tasapainotukset ja paikkaukset.

Korjaamomme on myös rengasmyynnin kokenut asiantuntija.

 

Meille voit aina soittaa numeroon 044 532 7014 ja kysyä lisää palveluistamme. Etsimme aina kustannustehokkaita ratkaisuja, jotta voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mitä parhainta palvelua. Toimimme myös valtuutettuna Autoasi- ja KL-ServicePartner-korjaamona.

Teemme lisäksi:

Lukuisat tyytyväiset asiakkaat ja pitkät asiakassuhteemme kertovat onnistuneesta työskentelystämme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Talvi- ja kesärenkaiden vaihdot

Tarvitsitpa sitten talvi- tai kesärenkaiden vaihtoa, autokorjaamomme auttaa mielellään. Kun teetät renkaiden vaihdot ammattilaisella, säästät aikaa ja vaivaa. Vaihdamme renkaat ammattitaitoisesti ja tarkastamme vaihdon yhteydessä myös renkaiden paineet.

Pyydä tarjous 044 532 7014

Renkaiden tasapainotukset tasapainotuskoneella

Teemme renkaiden tasapainotukset tarkkaa ja vähäisetkin tasapainoerot havaitsevaa tasapainotuskonettamme käyttäen. Kun renkaiden tasapainotukset on tehty oikeaoppisesti, on autolla ajo paljon tasaisempaa. Samoin myös renkaat, ohjauslaitteet ja jousitukset kestävät pidempään ja säilyvät moitteettomasti toimivina.

Yhteystiedot

Autokorjaamo T ja P Lahti sijaitsee Hartolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, osoitteessa Visankuja 2, 19600 Hartola.

Aukioloaikamme:

  • maanantaista torstaihin kello 8–17
  • perjantaisin kello 8–15.

Tavoitat meidät helposti esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse: