Tarkasta työstä tunnettu korjaamomme Hartolassa hoitaa katsastushuollot huolella

Soita nyt!

Kun etsit tarkkaa katsastushuollon tekijää, käänny Hartolassa sijaitsevan Autokorjaamo T ja P Lahden puoleen. Palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä. Teemme työmme huolella ja kokonaisvaltaisesti, eli hoidamme kaiken luotettavasti alusta loppuun asti. Meillä on pitkä kokemus alalta, joten pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme korkealaatuisia ja ajanmukaisia palveluita. Olemme valtuutettu Autoasi- ja KL-ServicePartner-korjaamo.

Teetä autosi katsastushuolto Hartolassa palvelevalla Autokorjaamo T ja P Lahdella.

Katsastushuolto ennen katsastusta

Teemme autollesi huolellisen katsastushuollon ennen katsastusta. Näin varmistamme, että kaikki on kunnossa ja autosi pääsee katsastuksesta läpi. Mikäli löydämme huollon aikana autostasi korjausta vaativia vikoja, sovimme niiden korjauksesta kanssasi.

 

Muistathan, että ensimmäinen katsastus on tehtävä viimeistään kolmen vuoden kuluttua auton käyttöönotosta. Seuraavana vuonna sinun ei tarvitse katsastuttaa autoasi, mutta tämän jälkeen katsastus tulee tehdä vuosittain.

Tilaa huolto 044 532 7014

Mitä katsastuksessa tarkistetaan?

Katsastuksessa tarkistetaan muun muassa seuraavia asioita:

  • ajoneuvon turvallisuus liikenteessä

  • riittävän alhaiset päästöt

  • pakollisten vakuutusten voimassaolo

  • ajoneuvon varustusten kunto.

 

Kun tilaat katsastushuollon meiltä, voit viedä autosi luottavaisin mielin katsastukseen. Tarkistamme jokaisen auton huolellisesti, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta.

Mikäli sinulla on kysyttävää katsastushuoltoon liittyvistä asioista, älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme sinua asiantuntevasti.

Soita 044 532 7014

Yhteystiedot

Autokorjaamo T ja P Lahti sijaitsee Hartolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, osoitteessa Visankuja 2, 19600 Hartola.

Aukioloaikamme:

  • maanantaista torstaihin kello 8–17
  • perjantaisin kello 8–15.

Tavoitat meidät helposti esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse: