Autojen sähkötyöt turvallisesti ja varmasti Autokorjaamo T ja P Lahdelta Hartolasta

Soita nyt!

Hartolassa palveleva Autokorjaamo T ja P Lahti on erikoistunut myös autojen sähkötöihin. Teemme sähkökorjauksia kaikille automerkeille. Meillä on laaja asiantuntemus mitä erilaisimmista autojen sähkötöistä, joten hoidamme haasteellisetkin työt ongelmitta. Kaikissa sähkötöissä noudatamme tarkkaan turvallisuusmääräyksiä ja valitsemme huolella työkohteeseen parhaiten sopivat työvälineet ja -menetelmät.

 

Olemme valtuutettu Autoasi- ja KL-ServicePartner-korjaamo – tämä tarkoittaa sitä, että huollattaessasi autosi korjaamossamme, sen takuu pysyy voimassa.

Autokorjaamo T ja P Lahti Hartolasta tekee haasteellisetkin autojen sähkötyöt sujuvasti. Palveluihimme kuuluu myös muun muassa ilmastointihuollot.

Paikallistamme sähkövian aiheuttajan nopeasti

Nykyisin autot ovat riippuvaisia elektroniikan toimivuudesta, ja tästä syystä autoissa ilmaantuvat sähköviat on korjattava viivyttelemättä. Kun sähkövika yllättää, ei hätää – tuo autosi korjaamollemme! Me saamme paikallistettua nopeasti sähkövian aiheuttajan. Ajanmukaista testilaitteistoamme käyttäen analysoimme virhekoodin ja saamme sen nollattua. Korjaamme vian testilaitteiston antamien tietojen mukaan.

Kysy lisätietoja 044 532 7014

Yhteystiedot

Autokorjaamo T ja P Lahti sijaitsee Hartolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, osoitteessa Visankuja 2, 19600 Hartola.

Aukioloaikamme:

  • maanantaista torstaihin kello 8–17
  • perjantaisin kello 8–15.

Tavoitat meidät helposti esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse: